Перейти до основного вмісту

День безпечного Інтернету

 На початку лютого  у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій. Важливість питання безпечного Інтернету зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки вона дає багато інформації та можливостей. Молоде покоління -діти та підлітки- не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі.
 Саме з такої нагоди 9 лютого у нашому класі відбулася зустріч з працівниками КУ"ЦНСП Кам'янської міської ради": соціальним працівником Соболь Тетяною Володимирівною та практичним психологом Поповою Аліною Олександрівною, які в цікавій формі квесту розповіли  нам  про Інтернет - ризики, правила безпечного перебування в мережі та поради, як захистити себе від кібербулінгу.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

   Щорічно 24 серпня в Україні відзначається День Незалежності - головне державне свято у році.  У 2023 році Україна відзначить 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці.   З нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора   учні нашого класу, зокрема: Водоп'янов Тимофій, Кучеренко Ілона, Герасименко Яна, Продан Маргарита, Кончуковський Владислав, Хасаєва Ліза, Мібчуані Давід, Зосімова Марія, Курінний Олексій, Лисенко Максим,   взяли активну участь в  історичній вікторині  "В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім - Батьківщина,"   до якої  запросив усіх охочих  юних істориків, краєзнавців, пошуківців та дослідників  обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради. https://vseosvita.ua/test/start/pen763   

"Малюємо українською"

  Цікаво та захопливо пройшло знайомство наших учнів з експозицією виставки переможців Міжнародного конкурсу юних митців в КДІКЗ під назвою                  "  Малюємо українською".

16 вересня - Всеукраїнський день прибирання

         15 вересня   до  Всеукраїнського дня  прибирання, 16 вересня , у нашому класі відбулося генеральне прибирання  під гаслом   «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!»